Ontbijt – Een ontbijt kan ouderwets lekker en eenvoudig. U krijgt een gedekte tafel met brood en beleg naar keuze. Natuurlijk ontbreken koffie en thee niet. U kunt ook kiezen voor reeds belegde (luxe) broodjes. Of voor een ontbijtbuffet. Naar keuze uitgebreid met yoghurt, fruit, ontbijtgranen, zalm en verse jus d’orange.

 

Lunch of brunch – Alleen een lekker broodje is misschien al genoeg. Maar u kunt de maaltijd ook uitbreiden met soep, een snack en diverse dranken. Of wat dacht u van een compleet buffet met soep, belegde broodjes, sandwiches, hartige taart, salades en dranken.

 

Buffet – Een buffet bestaat uit vis-, vlees-, groentegerechten, salades en eventueel soep en/of dessert. Vanzelfsprekend houden wij rekening met speciale dieetwensen of allergieën. Daarom kiezen wij samen met u de gerechten zorgvuldig uit.

 

Diner – Wij verzorgen diners voor maximaal 25 personen. U kiest het aantal gangen en geeft ons eventuele dieetwensen door. Aan de hand daarvan stellen wij samen met u een menu op. Desgewenst regelen wij ook de aankleding of bediening.

 

 

 

Walking dinner – Bij een walking dinner nuttigen de gasten een compleet diner staand. Op de plek waar zij zich op dat moment bevinden, krijgen zij de verschillende gerechten op een creatieve manier aangeboden. Handig indien u niet genoeg ruimte heeft om al uw gasten te laten zitten, maar vooral ook leuk en gezellig informeel.

 

High tea – Heerlijke taart, scones, diverse sandwiches en andere zoete en hartige lekkernijen begeleiden een geurend kopje thee. Wij verzorgen een gezellig gedekte tafel met een karakteristiek theeservies voor een optimale sfeer. U hoeft samen met uw vrienden alleen maar te genieten. Heerlijk Handig op zijn Brits.

 

Borrel – Voor een receptie of borrel hebben wij een ruim assortiment warme en koude hapjes. Van kleine glaasjes met een exquise soepje tot aan mini-blini’s met avocado en zalm. De versnaperingen krijgt u op schalen aangeleverd. Als u wilt, serveren wij de lekkernijen uit.

BBQ – Een BBQ-schotel bestaat uit verschillende vlees- of visgerechten. Beide kan uiteraard ook. U kiest voor een traditionele bereiding of voor originele BBQ-recepten. Vanzelfsprekend is een (deels) vegetarische invulling geen probleem. Naast de te roosteren producten leveren wij verse salades, eigengemaakte sauzen en (stok)brood.